מרכיבים
כוס וחצי עדשים כתומות
2 וחצי כוסות מים
מלח
מיץ מחצי לימון
2 כפות גדושות טחינה גולמית
2 שיני שום
כף שטוחה של כמון
הוראות הכנה
מבשלים את העדשים (בלי מלח ותבלינים) במים עד ריכוך כ-20 דקות.
המרקם של העדשים האלו די מתפרק וחולי- זה למה אפילו לא צריך מקל בלנדר.
מקררים קצת, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב.
ו……זהו!
מתאים מאוד לארוחת ערב, קל לעיכול, טעיםםםםםם….
*אפשר להגיש עם סלט טרי בצד, פטריות מוקפצות, פטרוזיליה וכוסברה וכו'.
בתאבון!
שתפי: