
מה הבטיחו:
'מיה תעשיות מזון' נכנסת לשוק מעדני הפרי ומשיקה סדרת מוצרים 100% פרי ללא גלוטן ותוספת סוכר.
'מיה תעשיות מזון', משיקה לקראת שבועות חג ביכורי הפירות סדרת מעדני פרי חדשה המכילה 100% פרי ללא תוספת סוכר וצבעי מאכל. כל מוצרי הסדרה הינם ללא גלוטן.
סדרת "מעדני פרי מיה", כוללת בשלב זה ארבעה מוצרים חדשים: מעדן פרי תות שדה; מעדן פרי משמש; מעדן פרי דובדבן; מעדן פרי אוכמניות. כל ארבעת המוצרים הינם ללא תוספת סוכר וללא תוספת צבעי מאכל.
סדרת מעדני פרי מיה תעשיות מזון באריזות-200 גרם . כשרות-רבנות ראשית לישראל. מחיר 12.90 ₪ – 15.90 ₪. פרווה, מיוצר ונארז בסביבה חופשית מגלוטן. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק (למעט שופרסל).
מה קיבלנו:
לא להאמין שמעדן הפרי החדש הוא ללא סוכר. המרקם מעולה ונמרח טוב על לחם, הטעם משובח ומתוק – לא מרגישים שאין סוכר. טעמנו את מעדן התות ומחכים לטעם טעמים נוספים. אין לי ספק שגם הם יהיו מצויינים.
[products]
שתפי: