תמרים עם אגוזי לוז טבעיים ושקדים משובבים

של מיכל דינר

תמרים ואגוזי לוז

מצרכים

חבילת תמרים בוואקום
100 גרם אגוזי לוז טבעיים
100 גרם שבבי שקדים

אופן ההכנה

מועכים בידיים את התמרים בוואקום, מערבבים עם אגוזי הלוז והשקדים להטמעה מלאה.
יוצרים גלילים ומניילנים בניילון נצמד.
מקפיאים לכמה שעות (אפשר גם יום)
מוציאים מהמקפיא, שולפים מהניילון הנצמד ופורסים לפרוסות בעובי ס"מ בערך.
לשמור במקרר עד להגשה.
אפשר לצפות מבחוץ בשומשום לפני שפורסים.
אפשר להחליף את האגוזים והשקדים למה שאוהבים: פיסטוקים, אגוזי מלך קצוצים, גרעיני חמניה ודלעת וכדומה.
טעים, קל וחגיגי.

בתיאבון!
[printfriendly]

Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה