תבשיל שעועית ירוקה עם פטריות ובצלים

של מיכל דינר

שעועית ירוקה עם בצלים ופטריות

תבשיל שעועית ללא גלוטן

מרכיבים

שקית שעועית ירוקה קפואה של סנפרוסט
בצל סגול גדול, חתוך לחצאי טבעות
בצל לבן גדול, חתוך לחצאי טבעות
2 סלסלות פטריות שמפיניון, חתוכות לפרוסות
פפריקה מתוקה, לפי הטעם
חוויאג' למרק, לפי הטעם
מלח, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
אבקת שום, לפי הטעם
מוסקט, לפי הטעם

אופן ההכנה

מבשלים את השעועית הירוקה לפי הוראות היצרן, ומסננים.
במחבת גדולה ורחבה מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים את הבצלים והפטריות.
מטגנים כרבע שעה עד שהבצלים והפטריות מתרככים, מוסיפים את התיבול ומערבבים.
מוסיפים למחבת את השעועית הירוקה המבושלת ומערבבים הכל יחד בעדינות.
מכסים במכסה ומבשלים הכל יחד 5 דקות על אש נמוכה לספיגת הטעמים.
מגישים חם.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה