מצרכים
2 שיני שום קצוצות
ג'ינג'ר קצוץ
1 כוס עדשים ירוקות מבושלות
1 מדליון תרד קפוא
עשבי תיבול לפי הטעם (שמיר, פטרוזיליה, כוסברה)
תבלינים (כמון, כורכום, פפריקה מתוקה)
2 עגבניות חתוכות לרבעים
4 כפות רסק עגבניות
טחינה גולמית – להגשה, בערף כף או כל כמות שאוהבים
הוראות הכנה
מחממים במחבת שמן זית. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מוסיפים את שאר הרכיבים למחבת (חוץ מהטחינה) – מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
להגיש עם טחינה גולמית ולימון (ומומלץ לחסל עם חלה).
הצעות גיוון:
להחליף את העדשים בחומוס – זה יתן מרקם יותר נגיס, ומי שאוהב יכול להוסיף חצילים לבישול.
בתיאבון!
שתפי:
5 תגובות
מדוע לא מציינים ברשימת המצרכים את הכמויות של העדשים והתרד?
מה כמות המרכיבים או היחס ביינהם?תודה
המתכון כתוב כל כך גרוע וללא כמויות.
קשה להבין את הקשר בין המתכון לתמונה שפירסמתם
עשיתי הכל על בערך. עם בזיליקום במקום תרד וכמויות לפי העין ולפי הטעם. יצא מצויין אפילו בלי טחינה
טעיםםםםם
תבשיל שהזכיר לי מסעדות הודיות טובות
השתמשתי בכמויות יפות של תבלינים שום וג׳ינג׳ר והוספתי גם סודניה טחונה