תבשיל עדשים וגזר בניחוח הודי

IMG_1374

מצרכים

כוס עדשים ירוקות מושרות לפחות שעה
בצל קצוץ
4-5 גזרים חתוכים לקוביות
שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
חופן כוסברה קצוצה
3/4 כוס סויה
5 כפות סילאן
כף פפריקה
כף ראס אל חנות
מלח + פלפל שחור

הוראות הכנה

מבשלים את העדשים כ-12 דקות עד להתרככות.
בסיר נוסף מטגנים קלות את הבצל, הגזר והפטרוזיליה ולאחר כ5- דקות מוסיפים את העדשים.
מוסיפים את הרטבים, התבלינים והכוסברה הקצוצה, ומבשלים כ-10-15 דקות.
מעבירים כ-1/3 מהתבשיל למעבד מזון ומחזירים את העיסה לתבשיל, מה שיוצר מרקם מעניין וטעים.
מבשלים עוד כ-5 דקות ומורידים מהאש.

בתאבון!

[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

אילן 20/04/2018 - 19:08

אחלה מתכון!
אני מכין את זה בלווי אורז ושני הילדים הקטנים מתים על זה. קשה למצוא מתכון עדשים שהוא גם מתוק וזה אחלה פתרון. תודה רבה
(אני מכין האמת רק עם 2-3 כפות סילאן)

הגיבי

השאירי תגובה