תבשיל כרוב בעגבניות, גזר ופטרוזיליה‎

של מיכל דינר

תבשיל כרוב בעגבניות, גזר ופטרוזיליה‎

אוכלים חם, טעים גם קר!
נהדר כתוספת מעל אורז או פירה תפוחי אדמה.

מרכיבים

חצי כרוב לבן
חופן גדול של עלי פטרוזיליה, שלמים
גזר בינוני
כף גדושה רסק עגבניות
חצי ליטר מיץ עגבניות
כף קטשופ
ליטר מים רותחים
מלח סלרי, מלח ים ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

קוצצים דק את הכרוב ומניחים בסיר.
מגררים הכי דק את הגזר בפומפייה ומוסיפים לסיר עם הכרוב.
מוסיפים לסיר את שאר החומרים, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה במכסה סגור, עד שהכרוב רך מאוד. מערבבים מדי פעם.
אם נגמרים המים והכרוב עדיין לא רך, אפשר להוסיף עוד מים רותחים.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה