שקשוקת טופו וירקות מהממת, מושלמת לארוחת בוקר טעימה. כמות ל-2 מנות נדיבות.

מניחים במחבת:

חצי חבילת טופו מגוררת בפומפייה גסה
3 כפות שמן זית
כמון, פפריקה, מלח ופלפל, צ'ילי גרוס
מערבבים ונותנים לזה לנוח בזמן הכנת הירקות:
בצל קטן חתוך לפרוסות דקות
שן שום כתושה
פורסים חצי סלסלת פטריות שמפיניון
קישוא לקוביות קטנות
גזר מגורר בפומפיה גסה
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

אופן ההכנה

מחממים את המחבת עם הטופו ומוסיפים אליו את הירקות החתוכים.
מוסיפים:
כוס מיץ עגבניות (או כף רסק מהולה בכוס מים חמים)
2 כפות עגבניות מרוסקות
חופן פטרוזיליה קצוצה או טחונה
מביאים הכל לרתיחה, מכסים את המחבת, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה או עד שהנוזלים מצטמצמים מעט, מערבבים מדי פעם בעדינות

מגישים חם חם ונהנים

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן