טרייה או קטנייה: 26 דברים שאפשר להכין עם שעועית

של תיאבון בריא
טרייה או קטנייה: 26 דברים שאפשר להכין עם שעועית

שעועית היא הקטנייה הכי מגוונת שאני מכירה. אפשר לאכול אותה טרייה או מבושלת, אפשר למצוא אותה בקופסאות שימורים או כקטניה יבשה. היא מגיעה בשלל צבעים צורות וגדלים והיא משמשת כתחליף מצויין לקמח בעוגות וקינוחים ללא גלוטן. השעועית היא חומר גלם שמאוד נוח להכין איתו המבורגרים או קציצות ועל הדרך היא גם עשירה בחלבון ובריאה מאוד. יש לכם שעועית בבית ונגמרו לכם הרעיונות? הנה רשימה מגוונת למתכונים טבעוניים שעושים שימוש בשעועית.

שתפי:

1 תגובה

אירית שבירו-חלד 14/01/2017 - 09:45

פשוט אלופים! לא סתם אומרים שטיבעונים נהנים יותר!

הגיבי

השאירי תגובה