תוספות

שעועית ירוקה בלימון ומלח

יצא לי לאכול שעועית כזאת בכל מיני מסעדות פה בתל אביב. פגשתי אותה בפורט סעיד, בצפון אברקסס וגם בזכאים, אם אינני טועה. היא טעימה, קלה להכנה, כיפיית לנשנוש ובריאה מאוד.

אני בכוונה לא כותבת כמויות כי אין כאן איזה שהוא משהו שאפשר לטעות בו. הכל עיניין של טעם אישי וכמויות רצויות.

מצרכים

שעועית ירוקה
לימון

מלח גס

הוראות הכנה

מרתיחים מים בסיר וכשהם רותחים מכניסים את השעועית. נותנים לה לרתוח כ-4 דקות. בנתיים מכינים קערת מי קרח. מים קרים פלוס המון קוביות קרח. מוצאים את השעועית לקערה ואחרי כמה דקות מוצאים אותה למסננת. מתבלים במיץ לימון ומלח גס, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה