שניצלוני תירס ללא גלוטן

שניצלוני תירס

שניצלוני תירס ללא גלוטן

המרכיבים

3 כוסות גרגירי תירס סנפרוסט, מבושלים
חצי כוס ממי הבישול של התירס
כוס קמח תירס מהיר הכנה (אינסטנט)
כוס קורנפלקס תלמה ללא גלוטן
כף טחינה גולמית משומשום מלא
מלח ופלפל, לפי הטעם

אופן ההכנה

טוחנים עם בלנדר מוט 2 כוסות מגרגירי התירס יחד עם חצי כוס ממי הבישול שלהם.
טוחנים במעבד את הקורנפלקס למרקם של פירורי לחם.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד, טועמים ומתקנים תיבול (מלח ופלפל).
יוצרים בידיים קציצות פחוסות ומניחים על נייר אפייה משומן קלות.
מושחים במברשת סיליקון מעט שמן זית מעל כל שניצלון.
אופים בחום 180 מעלות לכחצי שעה.
אוכלים חם ונהנים (כיף לטבול כל שניצלון בקצת קטשופ…)

Loading+ הוספה למועדפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *