שווארמה סייטן ופורטובלו

של חני מרגולין

10-12 מנות


מצרכים

2 אריזות סייטן רך פרוס לשניצל באריזת וואקום מופשר וסחוט היטב
5 בצלים סגולים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
שמן לטיגון
6 פטריות פורטובלו גדולות מבוצעות לפיסות בגודל ביס
תיבול: 2 כפות פילדלפיה
1 כפית בזיליקום מיובש
1 כפית אורגנו מיובש
מלח ורוד דק ופלפל שחור טחון לפי הטעם
להוספה בסוף הטיגון: 1 כפית אבקת שום

אופן ההכנה

מטגנים את הבצלים עד הזהבה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות. מטגנים כ-5
דקות תוך ערבוב מידי פעם, ובסיום מעבירים לקערה.
עורמים את נתחי הסייטן וחותכים לרצועות דקות. מנקים את הסיר שבו טוגנו
הבצלים והפטריות {בעזרת נייר סופג} ומוזגים 2-3 כפות שמן. כשהוא חם,
מעבירים את רצועות הסייטן ומתבלים במלח ורוד דק ופלפל שחור טחון לפי
הטעם. ממשיכים לטגן עד הזהבה, מוסיפים את התיבול, מערבבים ומטגנים כדקה.
מוסיפים את האבקת שום ואת הבצלים והפטריות שהמתינו בקערה, מערבבים,
מתקנים תיבול ומכבים את האש.
מגישים ונהנים, ואם תכינו ספרו איך יצא.

בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה