מה הבטיחו:
תלמה, מובילת שוק הדגנים בישראל, מתחייבת כי עד סוף 2017 תשלים מהלך במסגרתו כל דגני הבוקר (למעט כריות – יגיע בהמשך) יכילו בין אפס לכפית וחצי סוכר למנה (30 גרם) בלבד. 80% מהמוצרים עומדים כבר כיום בסטנדרט זה. לראשונה בעולם, כמות הסוכר תסומן בחזית כל אריזות דגני הבוקר באמצעות אייקונים של כפיות סוכר, שיאפשרו לצרכנים לעשות את הבחירה המתאימה ביותר עבורם ועבור בני משפחתם. הסימון יתייחס לסך הסוכרים במנה ולא רק לסוכר המוסף. בחזית אריזות דגני הבוקר יסומנו גם רכיבים חיוניים כגון סיבים תזונתיים ודגנים מלאים.
מה קיבלנו:
אני לא טיפוס של דגני בוקר. אבל כשהם נמצאים בסביבה אני אוהבת לאכול אותם. טעמתי את השוגי החדש ולא הרגשתי שחסר בו משהו. אם תלמה הפחיתו את כמות הסוכר בדגנים הם עשו זאת בצורה טובה – לא הייתה חסרה מתיקות והמוצר היה בדיוק כמו שזכרתי אותו – קורנפלקס מתוק. אני מחכה ל״כריות״ שמבין כל דגני הבוקר אני הכי נהנית לנשנש. ואם יורידו את כמות הסוכר גם בו – הרווח הוא של כולנו.
[products]
[articles]