צילום: יח״צ
מה הבטיחו:
המוצר החדש מכיל 40% פולי סויה מיפן – ריכוז הפולים הגבוה ביותר בשוק. פולי הסויה המשמשים לייצור הסויה המסורתית, מגיעים היישר מהאי הוקאידו שביפן וגדלים בחוות גידול משפחתיות הממוקמים ברחבי האי.
הסויה המסורתית של מאסטר שף גם עדיפה בריאותית לאור ערכי הנתרן הנמוכים בהשוואה לכל המתחרים בשוק. בנוסף, לסויה המסורתית קיימת גם גרסה מופחתת נתרן, אף היא מכילה ערכי נתרן נמוכים בהשוואה לכל המוצרים מופחתי הנתרן האחרים בשוק.
מה קיבלנו
כמעט בכל מתכון אנחנו משלבים רוטב סויה. ניסינו את רוטב הסויה החדש של ״מאסטר שף״ ומאוד נהננו. למרות שהוא דל בנתרן הוא עדין מלוח ונותן טעם חזק ועמוק לתבשיל. הוא השתלב לנו נהדר בתבשיל הזה, ובאמת לא היה צריך תיבול נוסף. אז אם כבר רוטב סויה – עדיף כזה עם אחוז גבוה של פולים ונתרן נמוך – שרוטב הסויה החדש של מאסטר שף עונה על שני קריטריונים אלו.
מחיר מוערך לצרכן: 15.90 ₪. ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק.
[products]
[articles]