מתכונים לקינוחים

קרם בורלה טבעוני

קרם בורלה טבעוני צילום יגאל לוי

מצרכים ל – 5 מנות

600 סמ”ק חלב קוקוס
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 כף קורנפלור
1/4 כוס מים
2 כפות סוכר חום

אופן הכנה

מבשלים על חום נמוך את חלב הקוקוס עם הסוכר (1/2 כוס) והתמצית וניל.
לאחר רתיחה ממשיכים בישול על חום נמוך עוד 3 דקות.
מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ומוזגים לחלב קוקוס הרותח, מערבבים ולאחר רתיחה מכבים את האש.
מוזגים את הרוטב לקערות חרס (קטנות) ומקררים עד לקבלת מרקם קשה
מפזרים את הסוכר החום בכל קערה ובעזרת ברנר ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל.
מקררים ומגשים.

בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

תגובה אחת

השאר תגובה