אחד הדברים שאני הכי אוהבת, זה לגלות מתכון מגניב שלא מצריך התעסקות ארוכה ושלבי הכנה מסובכים. מזל שגיליתי את המתכון הזה. הוא כל-כך קל, מגניב, מרשים, טעים ובלי הרבה מאמץ. וכל זה בשני מרכיבים ופחות מ-10 דקות עבודה. שווה כל ביס.
מצרכים
1 חבילת בצק פילאס
1 חבילת שוקולד צ׳יפס
*לא משתמשים בהכל, משניהם יישאר לכם הרבה, אלא אם תחליטו להכין קרואסונים לגדוד שלם…
אופן ההכנה
מפשירים את הבצק לילה במקרר או כמה שעות על השיש, עד שהוא מפשיר לחלוטין.
חותכים את הבצק למלבנים רחבים, כל מלבן חותכים באלכסון.
מפזרים בכל משולש מעט שוקולד צ׳יפס ומגלגלים לקוראסון מהקצה הרחב שלו.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לכ-10 דקות עד שהם משחימים.
מומלץ לאכול חם ולשמור בקופסא אטומה.
בתיאבון!
שתפי:
12 תגובות
איזה יופי.. חייבת לנסות… האם יש לך רעיונות מה לעשות עם שאר הבצק שיישאר? הרי כשמפשירים לא כדאי להקפיא מחדש. תודה !
היי דליה. הנה רעיון מדליק: גזר בתיבה
🙂
תודה על התשובה.. האם אפשר גם עם בצק פילו?
לא ניסיתי, אבל נראה לי שזה יעבוד די טוב. אפשר אפילו לטגן עם מעט שמן במחבת 3-5 דקות מכל צד. אם את מכינה, ספרי איך יצא 🙂
אפשר להכין הכל, אבל חלק מהכמות לא לאפות, אלא פשוט להקפיא, וכשרוצים להכין להוציא להפשרה קלה לפני ולהכניס לתנור 🙂
מעולה!
תודה✌
יצא מדהים וחוסל ברגע.
ניתן לעשות עם מילויים שונים, לדוגמה אני שמתי בחלק ממרח לוטוס….
כמה קל- ככה טעים!!!!!
טוב
כמה זמן זה יכול לשרוד ולהשאר טרי אחרי שמוכן?
כמו כל מאפה, כדאי לאכול אותו מיד אחרי שיוצא מהתנור, שלא יתפוס לחות וייתרכך.
יודעות כמה קלוריות יש בקרואסון אחד בערך?