קרואסון שוקולד בשני מרכיבים

IMG_20141108_072458

אחד הדברים שאני הכי אוהבת, זה לגלות מתכון מגניב שלא מצריך התעסקות ארוכה ושלבי הכנה מסובכים. מזל שגיליתי את המתכון הזה. הוא כל-כך קל, מגניב, מרשים, טעים ובלי הרבה מאמץ. וכל זה בשני מרכיבים ופחות מ-10 דקות עבודה. שווה כל ביס.

מצרכים

1 חבילת בצק פילאס
1 חבילת שוקולד צ׳יפס
*לא משתמשים בהכל, משניהם יישאר לכם הרבה, אלא אם תחליטו להכין קרואסונים לגדוד שלם…

אופן ההכנה

מפשירים את הבצק לילה במקרר או כמה שעות על השיש, עד שהוא מפשיר לחלוטין.
חותכים את הבצק למלבנים רחבים, כל מלבן חותכים באלכסון.
מפזרים בכל משולש מעט שוקולד צ׳יפס ומגלגלים לקוראסון מהקצה הרחב שלו.

קוראסון-בהכנה
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לכ-10 דקות עד שהם משחימים.
מומלץ לאכול חם ולשמור בקופסא אטומה.
קוראסון

 

בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

11 תגובות

דליה 09/11/2014 - 21:44

איזה יופי.. חייבת לנסות… האם יש לך רעיונות מה לעשות עם שאר הבצק שיישאר? הרי כשמפשירים לא כדאי להקפיא מחדש. תודה !

הגיבי
תיאבון בריא 10/11/2014 - 08:21

היי דליה. הנה רעיון מדליק: גזר בתיבה
🙂

הגיבי
דליה 06/01/2015 - 13:41

תודה על התשובה.. האם אפשר גם עם בצק פילו?

הגיבי
תיאבון בריא 08/01/2015 - 04:05

לא ניסיתי, אבל נראה לי שזה יעבוד די טוב. אפשר אפילו לטגן עם מעט שמן במחבת 3-5 דקות מכל צד. אם את מכינה, ספרי איך יצא 🙂

הגיבי
sigaliturjeman@gmail.com 11/11/2014 - 08:43

אפשר להכין הכל, אבל חלק מהכמות לא לאפות, אלא פשוט להקפיא, וכשרוצים להכין להוציא להפשרה קלה לפני ולהכניס לתנור 🙂

הגיבי
elinoy 14/04/2015 - 12:01

מעולה!
תודה✌

הגיבי
טליה 20/11/2014 - 22:46

יצא מדהים וחוסל ברגע.
ניתן לעשות עם מילויים שונים, לדוגמה אני שמתי בחלק ממרח לוטוס….

הגיבי
דלית 06/12/2014 - 20:15

כמה קל- ככה טעים!!!!!

הגיבי
שיר 11/08/2016 - 11:56

טוב

הגיבי
רוית 12/02/2018 - 22:00

כמה זמן זה יכול לשרוד ולהשאר טרי אחרי שמוכן?

הגיבי
תיאבון בריא 18/02/2018 - 11:45

כמו כל מאפה, כדאי לאכול אותו מיד אחרי שיוצא מהתנור, שלא יתפוס לחות וייתרכך.

הגיבי

להגיב על דליה ביטול