מתכונים למנות עיקריות

קציצות תירס וזוקיני אפויות

10514584_10152566821843875_5579316762473159880_n

מרכיבים

כוס קמח חומוס
כוס קמח תירס
4 כפות קמח תפוח אדמה
בצל
כוס גרגירי תירס
2 זוקיני

הוראות הכנה

בקערה מערבבים כוס קמח חומוס וכוס קמח תירס (המרתי חצי כוס קמח חומוס לקמח אורז) 4 כפות קמח תפו”א מלח ופלפל.
מוסיפים בצל מטוגן, את גרגירי התירס , את שני הזוקיני מגוררים גס, 2 כפות ממי בישול התירס וכף שמן זית. מערבבים הכל היטב ויוצרים קציצות שטוחות על נייר אפייה משומן.
מטפטפים מעל קצת שמן זית. לתנור בחום של 180 מעלות  ל-10 דקות מכל צד.

Loading💛 הוספה למועדפים

8 תגובות

Leave a Reply to עפרי X