קציצות תירס וזוקיני אפויות

10514584_10152566821843875_5579316762473159880_n

מרכיבים

כוס קמח חומוס
כוס קמח תירס
4 כפות קמח תפוח אדמה
בצל
כוס גרגירי תירס
2 זוקיני

הוראות הכנה

בקערה מערבבים כוס קמח חומוס וכוס קמח תירס (המרתי חצי כוס קמח חומוס לקמח אורז) 4 כפות קמח תפו"א מלח ופלפל.
מוסיפים בצל מטוגן, את גרגירי התירס , את שני הזוקיני מגוררים גס, 2 כפות ממי בישול התירס וכף שמן זית. מערבבים הכל היטב ויוצרים קציצות שטוחות על נייר אפייה משומן.
מטפטפים מעל קצת שמן זית. לתנור בחום של 180 מעלות  ל-10 דקות מכל צד.

Loading+ הוספה למועדפים

8 thoughts on “קציצות תירס וזוקיני אפויות

  1. האם ניתן להחליף את קמח התירס בקמח אחר- נניח קמח טפיוקה?

    וכן את קמח החומוס לקמח עדשים?

    1. שלום תמר,
      את קמח החומוס אפשר להמיר לקמח עדשים.
      לגבי קמח הטפיוקה, במקרה הזה הוא לא מתאים, כי הוא עמילן. אך ניתן להמיר את קמח התירס לקמח אורז, קמח חיטה רגיל, או כל קמח דגן אחר שיש לך.

  2. אני רוצה להכין את זה כפשטידה – האם אפשר? ואם כן, על איזה חום ולכמה זמן?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *