קציצות תירס וזוקיני אפויות

של מיכל דינר

10514584_10152566821843875_5579316762473159880_n

מרכיבים

כוס קמח חומוס
כוס קמח תירס
4 כפות קמח תפוח אדמה
בצל
כוס גרגירי תירס
2 זוקיני

הוראות הכנה

בקערה מערבבים כוס קמח חומוס וכוס קמח תירס (המרתי חצי כוס קמח חומוס לקמח אורז) 4 כפות קמח תפו"א מלח ופלפל.
מוסיפים בצל מטוגן, את גרגירי התירס , את שני הזוקיני מגוררים גס, 2 כפות ממי בישול התירס וכף שמן זית. מערבבים הכל היטב ויוצרים קציצות שטוחות על נייר אפייה משומן.
מטפטפים מעל קצת שמן זית. לתנור בחום של 180 מעלות  ל-10 דקות מכל צד.

Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

8 תגובות

תמר 06/08/2016 - 11:17

האם ניתן להחליף את קמח התירס בקמח אחר- נניח קמח טפיוקה?

וכן את קמח החומוס לקמח עדשים?

הגיבי
מיכל 08/08/2016 - 08:27

שלום תמר,
את קמח החומוס אפשר להמיר לקמח עדשים.
לגבי קמח הטפיוקה, במקרה הזה הוא לא מתאים, כי הוא עמילן. אך ניתן להמיר את קמח התירס לקמח אורז, קמח חיטה רגיל, או כל קמח דגן אחר שיש לך.

הגיבי
עפרי 20/02/2017 - 16:55

אפיתי אתמול ויצא לי די יבש. יש לזה פתרון?

הגיבי
תיאבון בריא 22/02/2017 - 11:15

מצטערת לשמוע… אפשר בפעם הבאה להוסיף יותר נוזלים. או לשמן את הקציצות היטב לפני הכניסה לתנור.
מקווה שזה יעזור 🙂

הגיבי
Alma 22/10/2017 - 12:44

הי
האם אפשר להחליף את קמח תפוחי האדמה במשהו אחר? תודה

הגיבי
תיאבון בריא 23/10/2017 - 10:35

קורנפלור או קמח טפיוקה. באותה כמות.

הגיבי
תמר 06/09/2018 - 14:13

אני רוצה להכין את זה כפשטידה – האם אפשר? ואם כן, על איזה חום ולכמה זמן?

הגיבי
תיאבון בריא 07/09/2018 - 06:38

היי, לא ניסיתי. בגדול לא נראה לי שאמורה להיות בעיה. חום בינוני, 180 מעלות עד שהפשטידה מתייצבת כ-30 עד 40 דקות.

הגיבי

השאירי תגובה