מתכונים למנות עיקריות קציצות עדשים מונבטות של ענת ברמן חפץ - Mommy Vegan 07/03/2016 מתכון של ענת ברמן חפץ - Mommy Vegan שתפי: להוראות ההכנה › 💓 הוספה למועדפים בצלברוקוליגזרטחינהמתכונים טבעונייםמתכונים ללא אגוזיםמתכונים ללא בוטניםמתכונים ללא גלוטןעדשיםעדשים מונבטותפטרוזיליהקישואקמח חומוסקציצותשמן זית המתכון הקודם פיצה מקמח מלא המתכון הבא סמבוסק בגִ'יבְּן You may also like תבשיל אפונה ונענע עם רוטב לבן 22/01/2021 טופו מקורמל ברוטב גבינה טבעוני 21/01/2021 חביתת עדשים עם סלט שרי אבוקדו 19/01/2021 תבשיל עדשים וחריסה חריף אש 17/01/2021 באטר טופו – באטר צ'יקן טבעוני 16/01/2021 חמין צמחוני 14/01/2021 טורטיות עדשים כתומות 13/01/2021 לביבות בטטה 03/01/2021 לביבות גבינה מתוקות טבעוניות 02/01/2021 נודלס וטופו ברוטב טריאקי ביתי 01/01/2021 2 תגובות טלי 04/11/2020 - 11:33 שלום ותודה על המתכון. האם ניתן להחליף את הטחינה במשהו אחר? הילד שלי אלרגי. תודה. הגיבי תיאבון בריא 05/11/2020 - 11:27 היי טלי. לא ניסיתי את המתכון בעצמי, אבל לדעתי אפשר להחילף את הטחינה בחמאת שקדים או בחמאת אגוזים כלשהיא. לדעתי אפשר גם בחמאת בוטנים, אבל אז זה יישנה את הטעם של הקציצה. מקווה שעזרתי 🙂 הגיבי השאירי תגובה ביטול שמור את השם והאימייל שלי בשביל הפעם הבאה שאני אגיב
2 תגובות
שלום ותודה על המתכון. האם ניתן להחליף את הטחינה במשהו אחר? הילד שלי אלרגי. תודה.
היי טלי. לא ניסיתי את המתכון בעצמי, אבל לדעתי אפשר להחילף את הטחינה בחמאת שקדים או בחמאת אגוזים כלשהיא. לדעתי אפשר גם בחמאת בוטנים, אבל אז זה יישנה את הטעם של הקציצה. מקווה שעזרתי 🙂