מתכונים למנות עיקריות קציצות עדשים מונבטות של ענת ברמן חפץ - Mommy Vegan 07/03/2016 מתכון של ענת ברמן חפץ - Mommy Vegan שתפי: להוראות ההכנה › 💓 הוספה למועדפים בצלברוקוליגזרטחינהמתכונים טבעונייםמתכונים ללא אגוזיםמתכונים ללא בוטניםמתכונים ללא גלוטןעדשיםעדשים מונבטותפטרוזיליהקישואקמח חומוסקציצותשמן זית המתכון הקודם פיצה מקמח מלא המתכון הבא סמבוסק בגִ'יבְּן You may also like פסטה ברוטב ארטישוק 24/02/2021 קובה סלק טבעוני 22/02/2021 באן מאודה עם טופו ברוטב ברביקיו פיקנטי 17/02/2021 טופו חומוס ביתי עם פטריות 15/02/2021 טופו סיני ומוקפץ טבעוני 14/02/2021 ספגטי בולונז טבעוני 11/02/2021 קארי ירוק טבעוני 10/02/2021 תבשיל אורז הודי עם ירקות 09/02/2021 שווארמה טופו 06/02/2021 עלי כרובית ממולאים בעצמם 02/02/2021 2 תגובות טלי 04/11/2020 - 11:33 שלום ותודה על המתכון. האם ניתן להחליף את הטחינה במשהו אחר? הילד שלי אלרגי. תודה. הגיבי תיאבון בריא 05/11/2020 - 11:27 היי טלי. לא ניסיתי את המתכון בעצמי, אבל לדעתי אפשר להחילף את הטחינה בחמאת שקדים או בחמאת אגוזים כלשהיא. לדעתי אפשר גם בחמאת בוטנים, אבל אז זה יישנה את הטעם של הקציצה. מקווה שעזרתי 🙂 הגיבי השאירי תגובה ביטול שמור את השם והאימייל שלי בשביל הפעם הבאה שאני אגיב
2 תגובות
שלום ותודה על המתכון. האם ניתן להחליף את הטחינה במשהו אחר? הילד שלי אלרגי. תודה.
היי טלי. לא ניסיתי את המתכון בעצמי, אבל לדעתי אפשר להחילף את הטחינה בחמאת שקדים או בחמאת אגוזים כלשהיא. לדעתי אפשר גם בחמאת בוטנים, אבל אז זה יישנה את הטעם של הקציצה. מקווה שעזרתי 🙂