קציצות סויה וירקות ללא גלוטן

של מיכל דינר

קציצות-סויה-וירק-אפויות

המרכיבים

2 כוסות שבבי סויה יבשים
בצל קצוץ
2 כפות קמח חומוס
גזר קטן מגורר דק
7 עגבניות שרי קטנות קצוצות (או עגבניה אחת גדולה קצוצה)
2 כפות קורנפלקס תלמה ללא גלוטן, טחונים למרקם של פירורי לחם
4 פטריות שמפיניון קצוצות קטן
פטרוזיליה יבשה או קצוצה, לפי הטעם
שמיר יבש או קצוץ, לפי הטעם
ענף סלרי קצוץ קטן
כוסברה יבשה או קצוצה, לפי הטעם
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
כמון טחון, לפי הטעם
חוויאג', לפי הטעם
פפריקה מתוקה, לפי הטעם

אופן ההכנה

משרים את שבבי הסויה ב-2 כוסות מים רותחים לכשעה. מסננים, סוחטים ומעבירים לקערה. מטגנים את הבצל במעט שמן זית ומוסיפים לקערה, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים הכל יחד בקערה. יוצרים קציצות מהודקות ומניחים על נייר אפייה משומן בתבנית התנור. אופים ב-180 מעלות טורבו לכחצי שעה או עד השחמה קלה.
מוציאים להתקררות ומגישים.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

ענת 10/11/2017 - 10:50

אפשר להקפיא? אם כן איך להפשיר?

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן