טופו!
לכל מי שלא אוהב, שונא, מפחד, נגעל או טעם מתישהו וקיבל טראומה..
(פשוט שמעתי כבר הכל בערך…)
זה מתכון בשבילכם- מצאתי את היעוד של הטופו…
הוא רוצה להפוך לקציצה!!!
(הרוח של אייל שני השתלטה עליי לשניה).
מתכון מהיר אבל טעיםםםם- ואף אחד לא יזהה אפילו שזה טופו.
*ואגב- ללא גלוטן.
מצרכים
1 חבילת טופו (300 גרם)
2 גזרים בינוניים
4 כפות טחינה גולמית
2\1 כוס קמח אורז
4 שיני שום
גרידה של קליפה מחצי לימון (באמת מוסיף המון)
מלח, פלפל, 2\1 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מגרדים טופו, גזר, שום- הכל על הפומפיה הכי דקה שיש לכם (או במעבד מזון למי שלא מתעצל לשטוף אותו אחר כך מערבבים עם גרידת הלימון והטחינה. "מקצקצים" לקציצות קטנות, אפשר לאפות בתנור ב-180 מעלות כ-15 דקות או לטגן על שמן זרעי ענבים או שמן קוקוס. זו הברקה!! בפעם הבאה- אנסה במקום גזר- קישוא\פטריות קצוצות ואספר!
בתאבון!!!
1 תגובה
הקציצות התפוררו עוד בעשיה, הוספתי קצת טחינה ואחרי האפיה הם לא מוצקות בכלל