מנה קלילה וטעימה שמכינים בבית תוך 15 דקות.
מצרכים
4 קישואים בינונים
חופן עלי תרד טריים
חופן עגבניות שרי חתוכות לחצאים, או עגבניה אחת חתוכה
טחינה גולמית
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
חותכים את הקישוא לקוביות, מקפיצים עם מעט שמן בווק – עד לריכוך.
מוסיפים חופן עלי תרד ומערבבים, עד שהם מאבדים מעט מנפחם.
מוסיפים את עגבניות השרי או את העגבניה.
מתבלים במעט מלח ופלפל,
מערבבים עוד טיפה. מורידים מהאש.
מפזרים מלמעלה טחינה גולמית ומיץ מחצי לימון.
בתיאבון!
שתפי: