קינוח פיצפוצי אורז מלא | מתכון של הילה שגב הגאונית
מצרכים
חצי כוס שמן קוקוס
חצי כוס סילאן/מייפל
4 כפות גדושות טחינה
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
4 כפות קקאו
4-3 כוסות פצפוצי אורז מלא/פיצפוצי קינואה
אופן ההכנה
מערבבים את הרטובים ורק אח"כ מוסיפים את פיצפוצי האורז.
משטחים בתבנית ומכניסים למקפיא/מקרר עד שהתערובת מתקשה.
שתפי:
5 תגובות
יצא מושלם. תודה!
במה אפשר להחליף שמן קוקוס לטובת מי שלא אוהב?
שמן רגיל, מחמאה, חמאת קוקוס
מה לעשות אחרי ששמים במקפיא?
במתכונים דומים אחרים עם פיצפוצי אורז כתוב להוציא לחתוך לריבועים ולשמור במקפיא.
ואגב פיצפוצי האורז הם לא המרכיב היבש היחידי..יש גם את אבקת הקקאו והמלח..
כמה קלוריות יש ליחידה? כמה מסה אפשר לארוחת ביניים?