אני כל כך אוהבת ירקות שמשנים את טעמם לחלוטין כשמכינים אותם כל פעם בצורה אחרת.
הדוגמא הכי טובה לכך הם הזוג המופלא, קולורבי וסלק ♥
כשאוכלים אותם חיים יש להם טעם אחד אבל כשמכניסים אותם לתנור הם מקבלים טעם אחר לחלוטין ואת הטעם הזה אני מאוד אוהבת.
כל מה שצריך זה קולורבי, סלק, קצת רוזמרין, שמן זית וטחינה.
פורסים את הקולורבי והסלק לחתיכות דקות ומערבבים בקערה עם שמן זית, מלח, פלפל ורוזמרין.
מכניסים לתנור (200 מעלות) ומוציאים כשהירקות מוזהבים ורכים.
(זה לא לוקח הרבה זמן מכיוון שהם חתוכים דק)
מכינים טחינה איך שאוהבים ומפזרים מעל.
כל כך טעים. בתאבון 🙂
שתפי: