קוביות פצפוצי אורז ושוקולד מריר

של מיכל דינר

פצפוצי אורז בשוקולד - קוביות

קינוח מתוק וקל: קוביות פצפוצי אורז ושוקולד מריר

מצרכים

2 חבילות 100 גרם שוקולד מריר טבעוני, עד 72% מוצקי קקאו
3-4 כפות טחינה גולמית רגילה (אפשר גם מלאה), אפשר להמיר את הטחינה ב-3 כפות שמן קוקוס.
2-3 כוסות פצפוצי אורז ללא סוכר (אפשר גם פצפוצי קינואה)
אופציות לשדרוג: חופן צימוקים או אגוזים/שקדים שבורים

אופן ההכנה

שוברים את חבילות השוקולד לקוביות, וממיסים בסיר על אש נמוכה את השוקולד והטחינה הגולמית עד לאחידות.
לא להגיע לרתיחה! מסירים מהאש.
בקערה מערבבים את השוקולד עם פצפוצי האורז, מוסיפים בהדרגה את הפצפוצים, עד למרקם שאוהבים.
בתבנית אינגליש (או כל תבנית שיש) מיישרים את התערובת ומניחים במקפיא לכמה שעות עד התייצבות.
מוציאים את התבנית וחותכים לקוביות לפי הגודל שרוצים.
מאחסנים במקרר בקערה עם ניילון נצמד או בכלי אטום עד להגשה.
*המתכון ללא גלוטן, מתאים גם לפסח לאוכלי קטניות.
*אפשר להכין ישירות בתוך מנג'טים ולהקפיא, במקום בתבנית.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

2 תגובות

שלומית קיטרו 09/06/2015 - 09:08

הי,
האם קודם מכניסים להקפאה בתבנית אינגליש קייק ואז מחלקים למנג'טים?
או שאפשר מראש לחלק למנג'טים ולהקפיא (לדוגמא – כמו כדורי שוקולד)?

הגיבי
יעל 03/12/2015 - 20:09

מתכון מצוין! עזר לי מאוד.. תודה

הגיבי

השאירי תגובה