מרכיבים
חבילת טופו (300גרם)
שתי כפות רוטב סויה ללא גלוטן
שתי כפות סילאן תמרים טבעי
שתי כפות שמן זית לטיגון
הוראות הכנה
חותכים את הטופו לקוביות של ס"מ על ס"מ
במחבת מחממים שמן זית עם רוטב סויה וסילאן
מטגנים את קוביות הטופו תוך כדי ערבוב עד לציפוי קריספי.
זוללים חם, ואם נשאר למחרת מקפיצים שנית במחבת לכמה דקות לחימום.
[printfriendly]
שתפי:
2 תגובות
הכנתי, סוף הדרך!
אני לא מבין איך הטופו אמור לקבל טיגון אם הוא נכנס למחבת רק אחרי הסויה והסילאן… בעצם הוא מתבשל ברוטב ולא נהיה פריך. לא? אודה להסבר.