מתכונים למנות עיקריות קובה במילוי כרישה ושקדים במרק חמוסטה של ה״מזללה״ של שף מאיר אדוני - מזללה - מתוך ״טבעוניות נהנות יותר״ 16/05/2015 מתכון של שף מאיר אדוני - מזללה - מתוך ״טבעוניות נהנות יותר״ שתפי: להוראות ההכנה › 💓 הוספה למועדפים ארטישוק ירושלמיגרגירי חומוסחמוסטהמאיר אדונימזללהמתכון שףמתכונים טבעונייםמתכונים ללא בוטניםסולתצנובריםקובהקישואשקדים המתכון הקודם תבשיל עדשים הודי ב-10 דקות המתכון הבא קסטה שוקולד מריר עם קציפת שוקו-בוטנים של מסעדת ה״מזללה״ You may also like קציצות זוקיני ושקדים ללא גלוטן 12/08/2021 חצ׳פורי טבעוני 07/06/2021 טארט ירקות צבעוני 06/06/2021 טארט ספירלה טבעוני 05/06/2021 ריזוטו פטריות 02/06/2021 קיש ירקות שורש עם קרם גבינה טבעוני מהיר 31/05/2021 תבשיל יובה ברוטב זיתים ועגבניות טבעוני ללא גלוטן 30/05/2021 תבשיל פתיתים עם פטריות וערמונים – ארוחה בסיר... 11/03/2021 גרנולה כוסמת 09/03/2021 כיסונים מאודים נפאלים – מומו 08/03/2021 השאירי תגובה ביטול שמור את השם והאימייל שלי בשביל הפעם הבאה שאני אגיב