מה הבטיחו:
גבינות טבעוניות על בסיס סויה, וחלבון אפונה. 3 סוגי גבינות:
מוצרלה: נמסה בקלות בחימום, אינה נדבקת לשיניים ובעלת טעם וארומה נפלאים. כאשר היא קרה היא דומה מאד לגבינת פטה. במצבה דמוי הפטה ניתן לאכול אותה בכריכים, על קרקרים, בסלטים וכתוספת לאבטיח. בחימום ניתן להכין איתה פיצות מדהימות, טוסטים, מאפים, לזאניות, רטבים לפסטה ולאנטיפסטי ולהקרים מרקים. הולנדית: נמסה בקלות ולא נדבקת לשיניים, בעלת טעם וארומה מדהימים המזכירים שילוב בין גבינת צ’דר להולנדית. ניתן להכין איתה טוסטים, פיצות, מאפים, בורקסים, לזאניות, רטבים מוקרמים (כגון רוטב בולונז טבעוני מוקרם) ועוד. כמו כן היא מעולה גם לכריכים, קרקרים וסלטים במצבה הטבעי.
פרמז'ן טבעונית: מהווה תחליף מנצח עבור כל אוהב גבינות מושבע. קשה להאמין שהיא ללא חלב. ממש פרמז'ן לכל דבר (למרות שבמבחני טעימות היו אנשים שחשבו שמדובר בקממבר, קשקבל וגבינה מעושנת) מתאימה לכל תבשיל או מאפה בו הייתם משתמשים בגבינות גורמה. כריכים וקרקרים, תוספת לטוסט ולפיצה, מאפים ובורקסים, לגרד מעל פסטות, תבשילים, ירקות בתנור, לזניות ועוד.
מה קיבלנו:
טעמנו את המוצרלה הקלאסית. היא בהחלט יכולה להוות תחליף לגבינת מוצרלה בסלט קפרזה קלאסי. כששמנו אותה על הפיצה היא הייתה במיטבה. אמנם היא לא נמתחת אבל כל הטעמים הטובים שלה יוצאים החוצה והיא נותנת לפיצה או לטוסט טעם גבינתי איכותי. היא לא נדבקת לשיניים כמו שאר המוצרים שיש בשוק באותה קטגוריה. מבחינתי היא התחליף הטוב ביותר לגבינה צהובה בכל מתכון שדורש זאת.
[products]
[articles]