מתכונים למנות עיקריות תוספות

צ’יפס טופו

צ'יפס טופו טבעוני

אני אוהב טופו. אני אוהב אותו בסלט, בשניצלונים, בסנדוויץ’. הוא באמת תחליף טוב להרבה דברים.
לא ברור לי בדיוק למה עשיתי את המתכון הזה, אני חייב להודות. ז”א, זה נחמד. אבל טופו, כתחליף, בד”כ מחליף דברים לא טבעוניים. לא תפוחי אדמה, שהם טבעוניים, והם אפילו זולים יותר. אך למרות זאת, למה לא? למה לא לעשות משהו טיפה שונה במטבח. לראות מה יקרה. לא תכננתי אפילו לפרסם את זה, אבל ברגע שזה יצא, הצ’יפס המחופש הזה היה כל כך חמוד, שהחלטתי “למה לא?”.
ניסיתי לטגן חלק מהכמות, ולאפות חלק. הטיגון יצא פחות מוצלח בהרבה. אז לפחות יש פה כמות מופחתת של שמן, יחסית לצ’יפס “הרגיל” שאני מכין בד”כ.

מצרכים

חבילת טופו (300 גרם)
⅓ בירה
כף חוויאג’
כף כורכום
קטשופ

הוראות הכנה

חותכים את הטופו לרצועות, ומשרים את אותן לפחות שעה בבירה ובתבלינים.
לאחר מכן מחממים בתנור על חום גבוה, עד שהטופו מקבל צבע צהוב וקרוב להשחים.
מומלץ מאוד להגיש עם קטשופ, ואפשר גם עם פסטו.
בתיאבון!

IMG_20140517_124653

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה