צילום: אביתר ניסן
מה הבטיחו:
צהובה 18% במרקם חצי קשה מרכיבים צמחיים מועשרת בסידן וסיבים תזונתיים בסגנון קלאסי, צהובה 9% בסגנון עדין קלאסי מועשרת בסידן ומופחתת שומן במרקם חצי קשה וצהובה זיתים 18% במרקם חצי קשה עם זיתים ירוקים מועשרת בסידן ובסיבים תזונתי בסגנון ים תיכוני, כולן במרקם משופר ובטעם מעודן יותר. הצהובות הטבעוניות נהדרות לשימוש במאפים, טוסטים, פיצות וכריכים. תחליפי גבינות צהובות באחוזי שומן מופחתים מיתר התחליפים הקיימים כיום בשוק.
מה קיבלנו:
הגבינה במתכון המשופר טעימה יותר ונמסה טוב יותר. היא עדיין לא התחליף האולטימטיבי לגבינה צהובה אבל בהחלט יש התקדמות. מבין כל התחליפים בשוק הצהובה של משומשו היא הטעימה ביותר.
[products]
[articles]
שתפי: