מצרכים
כוס קינואה לבנה מסוננת ושטופה
בצל סגול ובצל לבן קצוצים דק
2 גזרים גדולים מגוררים הכי דק בפומפייה
3 כפות קמח אורז מלא
2 כפות קמח תפוחי אדמה (עמילן תפוחי אדמה)
כף קורנפלור (עמילן תירס) מומס ב3 כפות מים פושרים
כף שמן זית כתית מעולה + 2 כפות שמן זית לטיגון הבצלים
תבלינים לפי הטעם: חוויאג', מלח ים ופלפל גרוס.
הוראות הכנה
מבשלים את הקינואה במים עד לריכוך.
מטגנים את הבצלים במחבת עם 2 כפות שמן זית עד להזהבה.
בקערה מערבבים את כל החומרים יחד, ומשטחים בתבנית משומנת או על נייר אפייה. מהדקים מעט ומיישרים לאפות בתנור ב 170 מעלות לכ 45 דקות, עד שהחלק העליון של הפשטידה מזהיב ונהיה קריספי.
[printfriendly]
שתפי:
1 תגובה
לא ממש אהבתי את הפשטידה אבל סבירה