פשטידה זריזה וקלה להכנה שמתאימה לארוחת צהריים או ערב.
הולכת נפלא עם סלט ירקות קצוץ.
מצרכים:
- חב' ברוקולי קפוא
- ⅓ חב' מדליוני תרד קפוא
- ¾ כוס קמח
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
- 2 כפות טחינה מעורבבות עם מעט מים (עד מרקם משחתי)
- אופציולי: 1 כפית פפריקה.
אופן ההכנה:
מפשירים את הברוקולי והתרד בקערה בעזרת מים חמים. מסננים מנוזלים.
מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבים היטב (בעזרת הידיים).
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור עד שהפשטידה משחימה. (כ-30 דק').
בתיאבון.
[printfriendly]
שתפי: