פשטידת בצל, גזר ותרד

של מיכל דינר

פשטידת בצל, גזר ותרד

מרכיבים (לתבנית קטנה)

2 בצלים גדולים קצוצים דק
גזר גדול מגורר הכי דק בפומפייה
כוס עלי תרד קפוא שהופשר
חצי כוס קמח חומוס מעורבב עם חצי כוס מים (מערבבים עד שאין גושים)
חצי כוס קמח אורז
כפית אבקת אפייה
מלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם.

אופן ההכנה

מטגנים את הבצלים עד להשחמה ב-2 כפות שמן.
בקערה מערבבים את כל החומרים ושמים בתבנית משומנת
מפזרים מעל הפשטידה מעט פפריקה וכמון.
שמים בתנור ב-180 מעלות עד שקיסם יוצא נקי ללא פירורים ממרכז הפשטידה.
ממתינים להתקררות וחותכים לריבועים.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה