פרוסות תפוחי אדמה מתובלנות בתנור

של מיכל דינר

פרוסות תפוחי אדמה מתובלנות בתנור

כל כך טעים שכדאי להכין 2 תבניות מראש…

המרכיבים

תפוחי אדמה
שמן זית לפי הטעם
תבלינים: פפריקה מתוקה, מלח, פלפל גרוס, טימין ואורגנו יבשים.

אופן ההכנה

מקלפים תפוחי אדמה ומשרים בקערת מים לכשעה, מסננים.
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות יחסית, מוסיפים שמן זית, ותבלינים לפי הטעם.
מערבבים את הפרוסות על מנת שתצופנה בכל התבלינים.
מסדרים על נייר אפייה ואופים ב 200 מעלות לכשעה, עד ריכוך והשחמה.
זוללים חם.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

3 תגובות

דליה 22/10/2014 - 22:49

הכנתי את המתכון הקליל והטעים הזה הרבה פעמים. אבל אף פעם לא השרתי את התפו"א במים, אלא השתמשתי בהם כמו שהם (לאחר קילוף) ישירות. למה נחוצה ההשרייה של שעה במים? תודה!

הגיבי
אילה 19/10/2017 - 16:13

בס"ד
דלי'ה משרים את התפוחי אדמה במים כדי להפחית מהם את העמילן

הגיבי
שלומצי 27/08/2016 - 17:50

אני עשיתי את זה עם קולרבי. לא פחות טעים ובנוסף גם דיאטתי

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן