כל כך טעים שכדאי להכין 2 תבניות מראש…
המרכיבים
תפוחי אדמה
שמן זית לפי הטעם
תבלינים: פפריקה מתוקה, מלח, פלפל גרוס, טימין ואורגנו יבשים.
אופן ההכנה
מקלפים תפוחי אדמה ומשרים בקערת מים לכשעה, מסננים.
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות יחסית, מוסיפים שמן זית, ותבלינים לפי הטעם.
מערבבים את הפרוסות על מנת שתצופנה בכל התבלינים.
מסדרים על נייר אפייה ואופים ב 200 מעלות לכשעה, עד ריכוך והשחמה.
זוללים חם.
שתפי:
3 תגובות
הכנתי את המתכון הקליל והטעים הזה הרבה פעמים. אבל אף פעם לא השרתי את התפו"א במים, אלא השתמשתי בהם כמו שהם (לאחר קילוף) ישירות. למה נחוצה ההשרייה של שעה במים? תודה!
בס"ד
דלי'ה משרים את התפוחי אדמה במים כדי להפחית מהם את העמילן
אני עשיתי את זה עם קולרבי. לא פחות טעים ובנוסף גם דיאטתי