פרוסות בטטה מתובלנות ואפויות בתנור

של מיכל דינר

פרוסות בטטה מתובלנות ואפויות בתנור
מנה טעימה, מתוקה ומשביעה, מתאימה כתוספת לכל מאכל.
הבטטה משמשת כמקור טוב לסיבים תזונתיים, ויטמינים A, C, B6, אשלגן ומנגן.

מצרכים

בטטות (עדיף אורגניות)
שמן זית למריחה
פלפל שחור גרוס
מלח אטלנטי
טימין יבש/אורגנו יבש

אופן ההכנה

רוחצים היטב את הבטטות ומקלפים בעזרת קולפן.
חותכים את הבטטות לפרוסות עבות, כל פרוסה חותכים לרבעים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מושחים כל פרוסה בשמן זית ומפזרים עליהן מלח, פלפל גרוס וטימין/אורגנו יבש.
אופים בתנור ב250 מעלות טורבו עד שהבטטות משחימות ורכות.
זוללים חם!
[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה