המרכיבים
5 כפות אבקת קקאו
5 כפות טחינה גולמית
4 כפות סילאן תמרים טבעי
4 כפות שמן קוקוס
שליש כוס חלב סויה ביו של אלפרו
כמה טיפות תמצית וניל איכותית
קורט מלח
3.5 כוסות פצפוצי אורז ללא תוספת סוכר
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים למעט הפצפוצים בעזרת כף בקערה עד לאחידות.
מוסיפים את הפצפוצים לתערובת ומערבבים בעדינות.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, משטחים את התערובת ומהדקים קלות עם כף (שהתערובת תהיה בגובה של כס"מ וחצי)
מניילנים את התבנית ומכניסים את התבנית למקפיא ללילה.
בבוקר שולפים את התערובת החוצה מהתבנית אל השיש, ובעזרת סכין חותכים לקוביות.
מאחסנים בקופסא אטומה במקפיא עד לאכילה.
זהירות לא לחסל בבת אחת…
שתפי:
2 תגובות
שלום וברה, תודה על המתכון!
רציתי לדעת, במה ניתן להחליף את השמן קוקוס והחלב סויה? מה ניתן לשים במקומם?
תודה.
אחלה מתכון! יצא יופי. תודה