פסטרמה טבעונית

של תיאבון בריא
פסטרמה טבעונית

פסטרמה טבעונית
צילום: יח״צ

מה הבטיחו:

הייחודיות של הפסטרמות הטבעוניות הראשונות והיחידות בארץ, היא בטעם המוצלח במיוחד שהושג ללא שימוש במשפרי טעם למיניהם כדוגמת המונוסודיום גלוטמט, הנפוץ כל-כך בפסטרמות.
בשלב זה כוללת הסדרה פסטרמה בטעם עוף ופסטרמה בטעם הודו, ובעתיד צפויים להפתיע עם טעמים חדשים. הפסטרמה הטבעונית אידאלית לאכילה בתוך כריך, בארוחה המשפחתית או בבית הספר, כתוספת לפיצה טבעונית או לנשנוש כמות שהיא.
הפסטרמה הטבעונית מבוססת על שמן קוקוס ואינה מכילה לקטוז, סויה, קזאין, שומן טראנס, גלוטן, מונוסודיום גלוטמט, שמן דקלים, וחומרים משמרים. הפסטרמה הטבעונית מועשרת בויטמין B12.

מה קיבלנו:

הפסטרמה הטבעונית החדשה של ׳וגאנץ׳ מגיעה במארז נוח לשימוש חוזר. מי שמחפש את טעמה של הפסטרמה הבשרית עלול להתאכזב – גם בטעם וגם במרקם. הטעם של הפסטרמה מאוד מאוד עדין אך עם זאת היא חביבה ואידיאלית לאכול בתוך כריך. אם הייתה אפשרות לשנות את הטעם, למשהו קצת יותר עז – זה היה מושלם.

[articles]
[products]

שתפי:
דילוג לתוכן