פסטו אבוקדו-כוסברה-בזיליקום ופיסטוק חלבי.
המרקם של הפסטו הזה הוא קרמי ואוורירי יותר מפסטו רגיל אבל אפשר גם להכין אותו
עם יותר אגוזים ושמן זית ולתת לו את המרקם המחוספס.
מושלם למריחה על לחם ולדעתי רצוי לאכול אותו מיד לאחר ההכנה או עד יום אחרי.
המצרכים לצנצנת די סטנדרטית של ממרחים כמו בתמונה.
בבלנדר/מעבד מזון:
1 אבוקדו
½ כוס פיסטוק חלבי (לא מומלח)
1 שן שום גדולה
1 כוס עלי בזיליקום
½ כוס עלי כוסברה
¼ כוס שמן זית בכבישה קרה
½ כפית מלח גס הימאליה
שתפי:
2 תגובות
הבלוג כולו נמחק (?!)
אברר. תודה על תשומת הלב.