מצרכים לשתי מנות
250 גרם פסטה מוכנה ע״פ הוראות היצרן
300 טופו – לא חובה
1 כוס קרם קוקוס
בצל ירוק או כוסברה לקישוט
לרוטב
חתיכה בגודל כ-3 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קלוף
4 שיני שום קלופות
1 בצל סגול בינוני
1 פלפל אדום חריף (או פחות – לפי הטעם)
1 כפית גדושה כורכום
½ כפית קינמון
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות שמן
אופן ההכנה
במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הרוטב עד שהתערובת אחידה. אם משתמשים בטופו מטגנים אותו קלות במחבת עם מעט שמן. מעבירים את תערובת הקארי למחבת רחבה או סיר שטוח ומחממים או מערבבים עם הטופו. מוסיפים ככוס קרם קוקוס למחבת ומערבבים. טועמים ומתקנים טעמים. מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים. מחלקים לצלחות, מפזרים מלעמלה מעט בצל ירקו/כוסברה ומגישים.
שתפי: