פסטה פפרדלה מרצועות בטטה וזוקיני

DSC08360

מצרכים

1 בטטה
1 זוקיני
1 בצל סגול
2 שיני שום
שמן זית

תיבול:
שום ומלח גס

אפשר לתבל בסגנון אסייתי – שמן שומשום, סויה, סילאן
אפשר לתבל במתיקות – קינמון וסילאן
אפשר לתבל רק עם מלח גס ולפזר מעל ממרח פסטו
בקיצור, הכל הולך.

הוראות הכנה

קולפים את הבטטה, חוצים אותה בצורה שתהיה נוחה לקילוף עם קולפן וקולפים אותה לרצועות רחבות.
קולפים את הזוקיני גם בעזרת קולפן רגיל לרצועות רחבות.
מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הבטטות, מבשלים עד שהן מתרככות מעט ורק אז מוסיפים את הבצל (חתוך גם הוא לרצועות דקות) ואת הזוקיני. את השום מוסיפים לקראת הסוף. אני כתשתי אותו ואז ערבבתי טוב בתוך המנה.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה