אני מת על פסטה ואני ממש ממש אוהב אוכל מקסיקני. מוזר שרק עכשיו חשבתי על השילוב הזה. מנת פסטה פיקנטית, עם פלפל חריף ושום ובצלים.
מצרכים ל-2 מנות
400 גרם פסטה
1 פלפל אדום גדול
2 בצל ירוק
5 שיני שום
חצי בצל גדול
חצי בצל סגול גדול
חצי פלפל ירוק חריף
1 קופסאת שימורים של שעועית שחורה מוכנה
250 גרם של רוטב ירקות לבישול – פהיטס (מצאנו בטיב טעם)
הוראות הכנה
מרתיחים מים בסיר גדול. כשהם מבעבעים – מוסיפים מעט מלח ומכניסים פנימה את הפסטה, עד שהיא מוכנה.
במחבת אחרת מטגנים על אש בינונית את כל שאר המרכיבים, חוץ מהשעועית השחורה והרוטב.
כשהדברים מתחילים לקבל צבע, מוסיפים את הרוטב והשעועית לעוד כ-3-5 דקות על המחבת.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה, ו… זהו.
בתיאבון!
שתפי:
4 תגובות
ממש התחשק לי על המתכון, אבל הרוטב בסוף קצת הורס. עד כדי כמה צריך אותו? האם אני יכול להכין אותו בעצמי?
כדאי עם הרוטב – הוא מוסיף טעם. אכן אפשר להכין רוטב דומה בעצמך. עוד לא ניסיתי בעצמי, אבל אני מניח שצריך כשתי עגבניות, תיבול נדיב של פפריקה, כמון ואבקת צ'ילי. גם שום ובצל בטיגון יוסיפו המון. אפשר להשקיע ולטגן גם איזה פלפל.
5 ראשי שום? אין פה טעות?
ואיפה קונים את הרוטב שבסוף?
הכוונה לשינוי שום, תוקן במתכון. ואת הרוטב מצאתי בטיב טעם.