פנקייק עדשים

פנקייק עדשים

פנקייק מעדשים כתומות(!) – מתכון של קארונה ירון.

מצרכים

כמויות ל 10 פנקייקים:
1 כוס קמח עדשים כתומות
1 כוס חלב שקדים
1 כוס מים
4 תמרים
1 בננה
3 כפות טחינה

להגשה:
סילאן/מייפל לזילוף מעל
בננה חתוכה

לטיגון:
שמן קוקוס בכבישה קרה

הוראות הכנה

לטחון הכל בבלנדר לעיסה במרקם שבין סמיך לדליל ולטגן בשמן קוקוס.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

2 תגובות

יפעת 01/08/2020 - 10:37

שלום רב,
ניסיתי להכין את הפנקייק ואיכשהו יצא לי רע במיוחד.
הטיגון לא הצליח לי – לא במחבת בלי שמן, לא עם שמו קוקוס, ולא עם שמן חמניות.
הבלילה נדבקה לי למחבת – בכל 3 הצורות, או שהפנקייק נשרף.
גם הטעם הכללי לא היה כפי שציפיתי (לא יודעת אם בגלל חלב השקדים או התמרים) – אף אחד מאיתנו לא הצליח לאכול מזה.
יש לך עצות או רעיון איך אני יכולה לשפר?

הגיבי
מיכל דיין 24/09/2021 - 12:09

כמות הנוזלים במתכון גדולה ביחס לקמח. אני הוספתי קמח עד שהבלילה הייתה במרקם סמיך וזה יצא מושלם ! בעקבות הוספת הקמח הייתי צריכה להוסיף עוד ממתיק (סוכר קוקוס)

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן