פנקייק מעדשים כתומות(!) – מתכון של קארונה ירון.
מצרכים
כמויות ל 10 פנקייקים:
1 כוס קמח עדשים כתומות
1 כוס חלב שקדים
1 כוס מים
4 תמרים
1 בננה
3 כפות טחינה
להגשה:
סילאן/מייפל לזילוף מעל
בננה חתוכה
לטיגון:
שמן קוקוס בכבישה קרה
הוראות הכנה
לטחון הכל בבלנדר לעיסה במרקם שבין סמיך לדליל ולטגן בשמן קוקוס.
שתפי:
2 תגובות
שלום רב,
ניסיתי להכין את הפנקייק ואיכשהו יצא לי רע במיוחד.
הטיגון לא הצליח לי – לא במחבת בלי שמן, לא עם שמו קוקוס, ולא עם שמן חמניות.
הבלילה נדבקה לי למחבת – בכל 3 הצורות, או שהפנקייק נשרף.
גם הטעם הכללי לא היה כפי שציפיתי (לא יודעת אם בגלל חלב השקדים או התמרים) – אף אחד מאיתנו לא הצליח לאכול מזה.
יש לך עצות או רעיון איך אני יכולה לשפר?
כמות הנוזלים במתכון גדולה ביחס לקמח. אני הוספתי קמח עד שהבלילה הייתה במרקם סמיך וזה יצא מושלם ! בעקבות הוספת הקמח הייתי צריכה להוסיף עוד ממתיק (סוכר קוקוס)