פנקייק מעדשים כתומות(!) – מתכון של קארונה ירון.
מצרכים
כמויות ל 10 פנקייקים:
1 כוס קמח עדשים כתומות
1 כוס חלב שקדים
1 כוס מים
4 תמרים
1 בננה
3 כפות טחינה
להגשה:
סילאן/מייפל לזילוף מעל
בננה חתוכה
לטיגון:
שמן קוקוס בכבישה קרה
הוראות הכנה
לטחון הכל בבלנדר לעיסה במרקם שבין סמיך לדליל ולטגן בשמן קוקוס.
שתפי:
1 תגובה
שלום רב,
ניסיתי להכין את הפנקייק ואיכשהו יצא לי רע במיוחד.
הטיגון לא הצליח לי – לא במחבת בלי שמן, לא עם שמו קוקוס, ולא עם שמן חמניות.
הבלילה נדבקה לי למחבת – בכל 3 הצורות, או שהפנקייק נשרף.
גם הטעם הכללי לא היה כפי שציפיתי (לא יודעת אם בגלל חלב השקדים או התמרים) – אף אחד מאיתנו לא הצליח לאכול מזה.
יש לך עצות או רעיון איך אני יכולה לשפר?