פנה קוטה קוקוס עם רימונים ופיסטוקים

רכיבים: (ל-8 מנות)

1/2 כוס מים

כוס מים

כוס מים

1/2 כוס סוכר לבן

2 כפות פתיתי אגר אגר

פחית (400 גרם) קרם קוקוס

(אני עובדת על מילון מונחים לבלוג, אבל בינתיים, מידע נוסף על אגר אגר וקרם קוקוס ניתן למצוא בפוסט הזה)

1/2 תרמיל וניל

4 כפות גרגירי רימון

להגשה: רכז רימונים, עוד גרגירי רימון, פיסטוקים קצוצים

טיפ:

דרך קלה להפריד בין גרגירי הרימון לכל החלקים הלבנים המרירים, היא הכנסת כל העסק לקערה עם מים. החלקים הלבנים צפים ואפשר להוציא אותם בקלות. צריך רק לסנן, ואז יש לכם גרגירים נקיים.

הכנה:

מסדרים גרגירי רימון בשכבה אחת בתבניות קאפקייקס מסיליקון. אם אין לכם, אפשר להשתמש בתבניות מאפינס, אבל קל מאוד לשחרר את הפנה קוטה מתבניות הסיליקון, והן גם משאירות את הפסים הנחמדים האלה.

חוצים את תרמיל הוניל לאורך וחושפים את הזרעים השחורים הקטנטנים.

שמים את המים, פתיתי האגר והסוכר בסיר קטן ומבשלים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב, עד שהאגר והסוכר נמסים. מוסיפים את תרמיל הוניל ואת קרס הקוקוס ומביאים לרתיחה, תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש, מוציאים את תרמיל הוניל ומניחים להתקרר כעשר דקות.

בעזרת מצקת, מוזגים את הקרם לתבניות. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.

מגישים עם רכז רימונים, פיסטוקים קצוצים וגרגירי רימון.

Loading+ הוספה למועדפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *