מתכונים למנות עיקריות תוספות

“פלאפל” עדשים כתומות

פלאפל עדשים כתומות וקמח חומוס

מרכיבים

כוס עדשים כתומות מבושלות
3 כפות קמח חומוס
2 כפות קמח אורז
2 כפות קמח תפוחי אדמה
2 כפות מים
חופן פטרוזיליה קצוצה
בצל גדול קצוץ מטוגן
גזר מגורר דק
תבלינים: חוויאג’, כורכום, מלח ופלפל.

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים, יוצרים “פלאפלים” בעזרת מכשיר לכדורי פלאפל,
שמים על נייר אפיה ולתנור ב180 מעלות עד שמשחים, הופכים לצד השני ואופים עוד כמה דקות.
(אפשר גם לטגן)

בתיאבון!
[printfriendly]

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה