מתכונים למנות עיקריות

פיתה על הגז

2014-08-13

מצרכים

פיתה
בלו-בנד

אופן ההכנה

לוקחים את הפיתה ומחממים אותה הגז, על להבה גדולה. נותנים לה מכה של חום, שתתנפח. זהירות לא לשרוף אותה.
מניחים אותה על צלחת ובעזרת סכין פותחים לה מעין “ריץ’ רץ'”. זהירות מהאדים.
חותכים חתיכה דקה של בלו-בנד ומניחים בתוך הפיתה.
סוגרים את הפיתה כדי שהאדים ימיסו אותה.
אוכלים בהנאה.
מומלץ להגיש אותה לצד תה חם.
בתיאבון.

2014-08-13-1

כמובן, ההשראה מכאן:

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה