IMG_20140726_212831
אפשר להזמין פיצה ובתוך חצי שעה היא תגיע. אבל אז משתעממים בזמן ההמתנה. אז למה לא להכין פיצה, שתהיה לא פחות טובה, בדיוק באותו זמן? רק בשביל התענוג של לאכול אותה ישר מהתנור זה שווה את זה.

מצרכים

לבצק
1 כוס מים חמימים
1 שקית קטנה של שמרים יבשים, 11 גרם
1 כפית סוכר
½2 כוסות קמח
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח

רוטב עגבניות

לגבינה אפשר להשתמש בתחליפי הגבינות שיש היום בשוק או להכין גבינה בעצמכם.

תוספות
מה שאוהבים. אנחנו שמנו קייל ופטריות טריות.

אופן ההכנה

שופכים לקערה את כוס המים, מוסיפים את השמרים והסוכר. מחכים כחמש דקות עד שהשמרים תוססים.
מוסיפים את הקמח, שמן הזית והמלח ומערבבים עד שנוצר בצק. נותנים לו לנוח חמש דקות.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק ומעבירים אותו לתבנית  (כדאי עגולה, אבל זה לא ממש משנה. אנחנו השתמשנו בתבנית ייעודית לפיצה שקנינו ב-24 שקלים בשוק הכרמל, וזה ממש מומלץ, נותן תחושה הרבה יותר כיפית מסתם תבנית).
מורחים את רוטב העגבניות, מוסיפים את את הגבינה ואת התוספות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות לכ-20 דקות עד חצי שעה. בודקים מידי פעם עד שהבצק משחים מעט.
הנאה מובטחת.
בתיאבון.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

13 תגובות

דנה 30/07/2014 - 07:03

הכנתי אתמול פיצה עם הבצק הזה…וזה יצא מדהים!!
השקעתי רק 12 דק' עבודה ו20 דק' בתנור…תודה על המתכון המשגע!!:)

הגיבי
רחל 03/11/2014 - 14:19

זה בריא? סוכר וקמח לבן? זה טבעוני. אבל לא בריא

הגיבי
קדם 22/12/2014 - 11:56

שמרים באים בכל מיני גדלים של שקיות… כמה גרם צריך כאן?

הגיבי
תיאבון בריא 22/12/2014 - 14:46

11 גרם. עדכנתי. תודה 🙂

הגיבי
עדי 21/01/2015 - 12:05

רעוווווווו! יצא מושלם, תודה!

הגיבי
תיאבון בריא 21/01/2015 - 23:31

עדי לוזון???? 🙂

הגיבי
עדי 25/08/2015 - 10:47

כן! זו אני 🙂

הגיבי
שלומית 06/05/2015 - 17:02

יצא מעולה! תודה רבה רבה

הגיבי
אביבה זכאי 16/07/2015 - 20:24

אני אשמח לדעת כמה זה 11 גרם שמרים בכפית

הגיבי
תיאבון בריא 16/07/2015 - 20:30

הי אביבה, זה יוצא כ-2 כפיות ועוד קצת.

הגיבי
יאני 06/02/2016 - 12:25

האם ניתן להחליף שמרים בסודה/א.אפיה ? נמנעת משמרים לגמרי

הגיבי
תיאבון בריא 06/02/2016 - 12:55

היי. אני חושבת שלא. אני לא ניסיתי – אני לא יכולה להגיד אם ייצא טוב. אפשר להיעזר במתכון הזה

הגיבי
טל 17/09/2016 - 03:44

יצא מצויין! תודה על המתכון המוצלח.

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן