פטריות ממולאות גבינת קשיו-שום-שמיר

מתכון פשוט וקל שיעשה רושם על האורחים. מי צריך יותר מזה? גם במקרה הזה, הגבינה מאוד טעימה לכשעצמה ומעולה בסנדוויץ'.

רכיבים:

2 סלסלות פטריות שמפיניון (כ-500 גרם), עדיף גדולות אם ניתן להשיג

רבע כוס אגוזי מלך קצוצים

לגבינה:

200 גרם אגוזי קשיו, לא קלויים, מושרים במים כ-6-8 שעות

2 שיני שום

חופן שמיר טרי

כף מיץ לימון

כף שמן זית

1/2 כפית מלח

הכנה:

מכינים את הגבינה: מסננים את הקשיו ומעבירים אותו יחד עם שאר החומרים למעבד מזון. מעבדים ל2-3 דקות, עד לקבלת מרקם חלק.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מורידים מהפטריות את ה"רגליים", וממלאים אותן בגבינה בעזרת כפית. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה אגוזי מלך קצוצים.

אופים 20-25 דקות, עד שהפטריות מעט מזהיבות מלמעלה.


שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן