מתכון פשוט וקל שיעשה רושם על האורחים. מי צריך יותר מזה? גם במקרה הזה, הגבינה מאוד טעימה לכשעצמה ומעולה בסנדוויץ'.
רכיבים:
2 סלסלות פטריות שמפיניון (כ-500 גרם), עדיף גדולות אם ניתן להשיג
רבע כוס אגוזי מלך קצוצים
לגבינה:
200 גרם אגוזי קשיו, לא קלויים, מושרים במים כ-6-8 שעות
2 שיני שום
חופן שמיר טרי
כף מיץ לימון
כף שמן זית
1/2 כפית מלח
הכנה:
מכינים את הגבינה: מסננים את הקשיו ומעבירים אותו יחד עם שאר החומרים למעבד מזון. מעבדים ל2-3 דקות, עד לקבלת מרקם חלק.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מורידים מהפטריות את ה"רגליים", וממלאים אותן בגבינה בעזרת כפית. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה אגוזי מלך קצוצים.
אופים 20-25 דקות, עד שהפטריות מעט מזהיבות מלמעלה.
שתפי: