מתכונים למנות עיקריות תוספות

פטריות ירדן ביין אדום

פטריות ירדן ביין אדום

פטריות הן אחד המאכלים האהובים עליי, וביניהן – פטריות ירדן את הזן האהוב עליי ביותר. הן בשריות, קלילות, וטעימות להפליא. כמו כל הפטריות, גם הן לא דורשות מאמץ, תחכום או מיומנות כדי להיות טעימות, והמנה הזאת לא שונה. המנה הזאת היא קלה להכנה ככה שגם אלו עם הידיים השמאליות ביותר יצליחו להכין.

מצרכים

״צרור״ פטריות ירדן (כ-20 גבעולים
חצי כוס יין אדום
מלח ופלפל שחור לתיבול

הוראות הכנה

מטגנים את הפטריות כחמש דקות על אש גבוהה, ומוסיפים את המלח והפלפל (כחצי כפית מכל אחד). כשהפטריות משחימות, מוסיפים את היין, מורידים את החום לאש נמוכה, ומכסים. לאחר 10 דקות היין כבר התאדה, והמנה מוכנה.

בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה