פטריות חורש ממולאות בקרם קשיו וכוסברה

של נטלי שור

1669679_10203453365719652_1035206163_o (1)

טוב.
זה אחד הדברים היותר טעימים שהכנתי / אכלתי מאז שאני קיימת.
אלו פטריות חורש ממולאות בקרם קשיו וכוסברה, ו… 10 דקות בתנור.
ברגע שיש את הממרח כוסברה מוכן ואת הקרם קשיו מוכן,
פשוט מערבבים ביניהם, ממלאים את הפטריות ולתנור.
אין לי הסבר כמה שזה טעים.
תכינו, תודו לי אח"כ.
בנתיים, הנה 2 מתכונים זריזים לקרם קשיו ולמטבל כוסברה:

קרם קשיו

משרים 250 גרם קשיו (לא קלוי) במים למשך לילה.
מסננים.
אל תוך מעבד מזון מעבירים את הקשיו, עם מיץ מלימון שלם ורבע כוס מים, וקצת מלח.
מערבבים המון זמן, עד שזה נהיה משחה.
זהו, יש לכם קרם קשיו. זה כמו גבינה. שומרים במקרר בכלי סגור עד שבוע
אפשר למרוח על לחם עם עגבנייה, למלא עם זה פטריות. זה היסטרי בכל מצב.

מטבל כוסברה

לתוך מעבד מזון אני טוחנת כמה אגוזי פקאן, צרור כוסברה, שן שום, כמה טיפות לימון, קצת מלח ושמן זית.
זהו, יש מטבל כוסברה. שומרים בצנצנת זכוכית קטנה במקרר.
מי שלא יכול לסבול את הירק הזה, יכול להחליפו בפטרוזיליה.
אותו עיקרון.
בתאבון!
נטלי.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן